· 

O.a. Weer jonge hamsters

Ohh jeetje, wat is het alweer lang geleden dat ik een blog geschreven heb zeg. Er zijn wat hamsters overleden, verhuisd en geboren in de tussentijd. Mijn liefste Imri is niet meer (hamster op de foto). Ik mis hem echt verschrikkelijk, zo lief zo eigenwijs en altijd bedelen om wat lekkers. Ook zn zusje Imani is er niet meer. Maar ze zijn beide dik ruim over de 2jaar geworden dus ik mag niet klagen.

Pablo is verhuisd naar een andere hamstery, dit omdat hij mogelijk geel umbrous is en geen donker sepia, is hij daar beter op zn plek. Helaas is gebleken dat de hamsters die ik uit Engeland had geen crème maar geel waren. Iets wat ik niet met crème wil fokken. Dit is gebleken door een test nest wat ik met Peach (zus van Pablo) heb gedaan. De jongen daarvan dragen wel crème dus wie weet uin de toekomst. Ik heb nog een aantal nestgenoten van Peach en Pablo (en peach zelf), dus zoek je nog een leuke wat oudere hamsters.. Mail me.

En vorige week is er na de zomer stop weer een nestje geboren. Info komt later, dat houd ik nog even lekker geheim haha.