U wilt reserveren? Lees dan eerst het onderstaande even door:

Wij houden ten aller tijde de 1e keus uit de nestjes! Het kan daarom wel eens voorkomen dat we uiteindelijk kiezen voor een hamster waar een optie op is, geef daarom altijd een top 2 of top 3 door. Houd daar ook rekening mee, vooral als de hamster naar kinderen gaat (om zo teleurstellingen te voorkomen). Alle jonge hamsters mogen pas weg wanneer zij minimaal 5,5 á 6 weken oud zijn en minimaal 90 gram wegen. 

 

Ik fok voor mezelf, niet voor andere of met winst oogmerk. Zodra er een nestje op komst is of geboren is mag u uw keuze daarom gerust doorgeven maar geeft geen garanties. Voor een plekje op de reserveerlijst, vraag ik een kleine aanbetaling. Bij annulering uwerzijds wordt deze niet terug betaald, bij annulering van mijn kant uiteraard wel. Wanneer ik een keuze heb gemaakt zal ik het nest vrijgeven en neem ik, op volgorde van reserveringen, contact met de reserveerders op. Op kraamvisite komen plan ik pas in zodra ik zelf een keus gemaakt heb (i.v.m. corona, plan ik geen kraamvisites in). Reserveringen gaan op volgorde van de reserveer lijst (fok reserveringen gaan voor huisdier reserveringen).  Wanneer de jonge hamsters oud genoeg zijn om te verhuizen nemen wij contact op om een afspraak te maken om de hamster op te halen. Wanneer wij een week lang niets horen, gaan we ervan uit dat de reservering wordt geannuleerd en komt de hamster weer vrij.

 

Onze dieren worden gezond verkocht. Wanneer ze zijn verhuisd en ziek worden, dragen wij hier geen verantwoording voor.

 

Omdat wij het beste willen voor de door ons gefokte hamstertjes, wensen wij dat de nieuwe baasjes een kooi hebben van minimaal 80*50 cm, maar het liefste groter. Hamsters graven en rennen graag en dat kan niet goed in een te kleine kooi. Omdat ze ook graag rennen willen ze graag een looprad van 28/30cm doorsnee, geen open rad met spijlen i.v.m. de pootjes die kunnen breken.

 

Waarom ik alle onderstaande informatie wil? Ik wil (zover als dat kan) zeker weten dat mijn gefokte diertjes goed terecht komen. 

 


Wilt u reserveren? mail me dan de volgende info:

  • Naam
  • Uw leeftijd
  • Eventueel leeftijd van het kind waarvoor de hamster bestemd is (onder de 16 is toestemming van de ouders verplicht volgens de wet)
  • Adres, postcode en woonplaats (dit komt op het geboorte certificaat, samen met mijn gegevens)
  • Uit welk nest of in welke hamster heeft u interesse?
  • Welk geslacht, kleur, vacht type heeft u voorkeur?
  • Betreft het een fok of huisdier?
  • Foto van het verblijf, deze dient tenminste 80x50cm te zijn (4000cm2), maar het liefste groter.
  • E-mail adres