U wilt reserveren? Lees dan eerst het onderstaande even door:

Wij houden ten aller tijde de 1e keus uit de nestjes! Het kan daarom wel eens voorkomen dat we uiteindelijk kiezen voor een hamster waar een optie op is, geef daarom altijd een top 2 of top 3 door. Houd daar ook rekening mee, vooral als de hamster naar kinderen gaat (om zo teleurstellingen te voorkomen). Alle jonge hamsters mogen pas weg wanneer zij minimaal 5,5 a 6 weken oud zijn. 

 

Vooraf voor een bepaalde kleur reserveren is mogelijk. Maar houd er rekening dat het fokken voor mij een hobby is. Ik fok voor mezelf, niet voor andere of met winst oogmerk. Zodra er een nestje op komst is of geboren is mag u uw keuze daarom gerust doorgeven maar geeft geen garanties. Wanneer ik een keuze heb gemaakt zal ik het nest vrijgeven en neem ik, op volgorde van reserveringen, contact met de reserveerders op. Op kraamvisite komen plan ik pas in zodra ik zelf een keus gemaakt heb. Reserveringen gaan op volgorde van de reserveer lijst (fok reserveringen gaan voor huisdier reserveringen).  Wanneer de jonge hamsters oud genoeg zijn om te verhuizen nemen wij contact op om een afspraak te maken om de hamster op te halen. Wanneer wij een week lang niets horen, gaan we ervan uit dat de reservering wordt geannuleerd en komt de hamster weer vrij.

 

Onze dieren worden gezond verkocht. Wanneer ze zijn verhuisd en ziek worden, dragen wij hier geen verantwoording voor.

 

Wij geven in de regel geen stambomen mee omdat er in het verleden misbruik van is gemaakt, wel kunt u als u dat wil een stamkaart krijgen via de mail. (fokhamsters krijgen natuurlijk wel een stamboom mee)

 

Omdat wij het beste willen voor de door ons gefokte hamstertjes, wensen wij dat de nieuwe baasjes een kooi hebben van minimaal 80*50 cm, maar het liefste groter. Hamsters graven en rennen graag en dat kan niet goed in een te kleine kooi. Omdat ze ook graag rennen willen ze graag een looprad van 28/30cm doorsnee, geen open rad met spijlen ivm de pootjes die kunnen breken.

 

Waarom ik alle onderstaande informatie wil? Ik wil (zover als dat kan) zeker weten dat mijn gefokte diertjes goed terecht komen. 

 


Wilt u reserveren? vul dan onderstaand formulier in. Graag zien we ook een foto van de kooi/het verblijf in onze mailbox.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.